GRTLry005773-02

Fiecare zi pare rupta dintr-o poveste.. Ca este o drama, ca este vesela, la un moment dat realizam ca nu este NEMURITOARE. Ma simt prinsa intr-un copil naiv care refuza sa accepte ca intr-o zi totul se va inchide.. ca o camera cu obloane masive care creaza un intuneric de nepatruns. O camera antifonica, izolata, in care iti ispasesti pedeapsa pentru eternitate. Sau ai dreptul sa ‘taci’ pentru totdeauna. incerc sa nu ma gandesc la ceva permanent si imuabil, desi fascinatia mea pentru Eliade, Cioran, Camus, Bacovia, NIchita Stanescu a existat dintotdeauna. Tristetea si pesimismul din gandurile lor redate-n cuvinte ar trebui sa te pregateasca pentru ceea ce va urma.. Dar nimic nu te poate pregati pentru o drama, pentru o linie trasa, pentru eterne aduceri-aminte.
O drama te face sa simti neputinta.. O stare care te zdruncina, te face sa simti ca si tu esti un ipocrit pentru ca spui ca-ti pasa, cand abia in momentele cand zambetele dispar simti adevarata umanitate.
Multi suntem pseudo-oameni. Nu ne folosim nici 50%din capacitatea unui suflet. Aparenta, superficialitatea, preocuparea pentru ziua de maine cand ar trebui sa o traiesti mai intai pe cea de azi… Toate ma fac sa vad viata ca pe un joc pe mai multe nivele. Daca treci de azi, intri-n maine.. Doar ca nu ai mai multe vieti, dar ai mai multe sanse de a face mai putin rau, de a fi cu picioarele pe pamant.. Nu in pamant si nici in aer.. ca pentru astea vei avea o eternitate. Vreau ca viata sa stie ca o iubesc si vreau sa ma ierte ca nu i-am aratat-o asa cum merita. Vreau sa simtim mai mult, sa anticipam mai putin. Vila, masina, n firmele, vacantele exotice si restul excentricitatilor le las altora deocamdata. Fara planuri, doar idei frumoase, sanatate fizica si psihica,respect, cineva care sa-ti aduca zambete si o independenta sociala pe care nimeni sa nu ti-o poata lua..

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s