punctuaţia în pat…

Standard

În acest mare pat al lui Camus ne extindem opţiunile şi ne suprimăm principiile. Sociali, sexuali, sociopaţi, psihopaţi cu prea puţine conştiinţe şi prea multe parole. Ne ardem ca unităţi. Ne zvârcolim în păcate pline de patos şi goale de emoţii.

Jocuri începute şi neterminate, mâini care vor să atingă piese pe care nu le găsesc. Cui cerem voie să greşim? Aceluiaşi căruia-i cerem şi iertare? Unde se termină opţiunea şi unde începe restricţia? Limita dintre greşeală şi păcat se trasează într-un corp străin. Golim o memorie pentru a încărca o conştiinţă cu regrete. Păcatele nu cunosc punctuaţia.Unde ridicăm semne de întrebare, unde exclamăm un geamăt, unde enumerăm plăceri, unde punem spaţiu între numere şi unde punem punct. Şi mai sunt acele puncte de suspensie dinaintea sau anterioare unui raport mai mult sau mai puţin principial. Apa spală superficial păcate. Şansele de a reveni la corpul posedat doar o dată sunt sugrumate din momentul în care vrem, deşi avem. Vrem să umplem punctele goale…Le umplem cu propria semantică a ceea ce înseamnă pentru noi cel puţin doi. Dar cel puţin doi înseamnă maximum doi. Printre atâtea intrări, ieşiri, fizică şi chimie organică devenim trupuri şterse de altele.

Reclame

Despre mariaderomania

Sunt o oarecare şi-mi trăiesc anonimatul. Cred că ziua de maine nu este cea de ieri. Ar fi o listă lungă de lucruri care nu-mi plac, dar cel mai mult detest imitația proastă. Nu-mi plac cei care trăiesc după regulile altora pentru că viața o văd ca pe ceva mai mult decat un teatru de păpuşi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s