Hristos a Inviat!

Standard

Am luat lumina, am terminat cu postul, am ciocnit oua, am consumat tot creditul pe mesaje si toata ziua pe compunerea unui text diferit in functie de destinatar..

Am asteptat sa ma trezesc pentru a ma bucura de lumina, apoi sa nu mai ploua, iar cand s-a oprit ploaia era deja intuneric si  m-am resemnat cu somn,  (eu, o insomniaca) deloc benefic.. Prea multa liniste de sarbatori aduce dupa sine o apatie.. Sa fi fost doar una din zilele acelea mai putin ‘excelente’ care se repeta cel putin de 3 ori pe saptamana? Sau un efect secundar al reintoarcerii la miciile vicii, pacate cotidiene si obiceiuri alimentare care nu se rezuma la sectorul vegetal? Este deja luni si parca vad cum  maine ma voi trezi in vineri.. Deja mi-e dor de Craciun si teama de Revelion.

Reclame

Despre mariaderomania

Sunt o oarecare şi-mi trăiesc anonimatul. Cred că ziua de maine nu este cea de ieri. Ar fi o listă lungă de lucruri care nu-mi plac, dar cel mai mult detest imitația proastă. Nu-mi plac cei care trăiesc după regulile altora pentru că viața o văd ca pe ceva mai mult decat un teatru de păpuşi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s