Copil mare intr-o lume si mai mare..

Standard

Crestem fara sa ne dam seama.. pana intr- o zi cand ne facem timp sa ne oprim din alergat.O fuga de azi catre ieri.. Si incet observam cum copilul din noi a crescut.. Urat, primele riduri interioare care nu se vad intotdeauna la exterior.. Copiii de pe scara iti trantesc un ‘Saru’mana’ din coltul gurii, iar maine poimaine ajungi sa ti se  cedeze locul in tramvai – ce-i drept, sa nu exageram, mai avem de evoluat pana la momentul acela diafan..

Si incet incet, cei din jur devin tineretul care nu mai stie sa citeasca decat mms-uri si crede ca Greuceanu este id de net… Ar fi dezamagit sotronul sau frunza pe care ne lasam jumatate din genunchi..

Si in curand sau nu, in functie de adancimea pungii sau marinimia postului detinut, vin nunta, copilul, pubertatea copilului, problemele prin care ai trecut si tu mai greu sau mai usor, crizele mai mult sau mai putin emo, pseudofuga de acasa, regretele ca ai fugit de unde iti era bine spre ceva gri si restul zilelor pe care iti mai pui amprenta..

Reclame

Despre mariaderomania

Sunt o oarecare şi-mi trăiesc anonimatul. Cred că ziua de maine nu este cea de ieri. Ar fi o listă lungă de lucruri care nu-mi plac, dar cel mai mult detest imitația proastă. Nu-mi plac cei care trăiesc după regulile altora pentru că viața o văd ca pe ceva mai mult decat un teatru de păpuşi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s