Ai grija ce-ti doresti.. ca s-ar putea sa nu-ti mai placa:-)

Standard


O toamna de care imi era dor.. Ma duce cu gandul la Nichita Stanescu si ma seaca de idei.. Conglomeratul de ganduri pro si mai mult anti fata de cei din jur, fata de timp, fata de mine, fata de evolutie si fata de tot ceea ce implica ‘maturitatea’ se linistesc incet, obosind de la atata zbucium.. Un timp care ma face mai constienta de riduri si de neputinta chipului peste care ani trec in nesimtire.. De ce suntem atat de similari pana la urma? Mereu problema noastra pare mai presus de a celuilalalt cand in fond, egoismul este cel care nu ne lasa sa simtim pragmatic. Ma dor ochii de la lumina si mi se inchid de la intuneric.. Dimineata ma trezesc, ziua trece, lumina se duce la culcare si realizez ca si azi a trecut pe langa mine. Iubesc viata asta si vreau sa imi impun sa o iubesc neconditionat .. Fara ipocrizie.. fara perdea.. transparenta, putin bun simt si putina credinta ca iubesc destul ziua de azi incat sa o primesc si pe cea de maine.. Doar privind inapoi realizam cat ne schimba totul: oameni, situatii, stari, iluzii, minciuni… VIATA.. Am renuntat de ceva timp sa imi doresc sa mai fiu altcineva, pentru ca toti trecem prin cam aceleasi stari, percepute altfel, in perioade diferite..

E frumoasa viata altcuiva cand nu tragi perdeaua, nu vezi petele de pe geam, umbrele proiectate, tipete, plansete.. Le izoleaza termopanul.. Dar cand usa este deschisa, perdeaua nu mai exista si contururile se definesc, parca viata aceea nu mai este asa de perfecta..

Reclame

Despre mariaderomania

Sunt o oarecare şi-mi trăiesc anonimatul. Cred că ziua de maine nu este cea de ieri. Ar fi o listă lungă de lucruri care nu-mi plac, dar cel mai mult detest imitația proastă. Nu-mi plac cei care trăiesc după regulile altora pentru că viața o văd ca pe ceva mai mult decat un teatru de păpuşi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s